Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lustrum: Collegetour Julia Mekkes

15 november 2022 @ 15:00 - 17:00

Gratis

Strafrecht en social media combineren; de meeste van ons zullen zich vooral kunnen herkennen in doelloos scrollen om het studeren uit te stellen. Onze gast voor de College Tour pakt het echter professioneler aan: naast strafrechtadvocate met haar eigen succesvolle praktijk, komt ze regelmatig als influencer op de feed van haar vele volgers. We zijn dan ook verheugd om Julia Mekkes in de Lustrumweek welkom te mogen heten in Leiden! Op dinsdag 15 november kan je al je prangende vragen stellen. Hoe was haar studententijd, wat zijn de grootste uitdagingen in het strafrecht en hoe kijkt ze aan tegen haar grote bekendheid op platforms als YouTube en Instagram? Onder het genot van een gratis drankje duiken we op de dinsdagmiddag dieper in het leven van Julia Mekkes; kom je ook?

Inschrijven kan via de website (www.jfvgrotius.nl) of volg de link in onze bio. Toegang is gratis! Er is beperkt plek dus wees er snel bij!

Datum: dinsdag 15 november 2022
Tijd: 15.00-17.00 uur
Locatie: Waag Leiden (Aalmarkt 21)

Gegevens

Datum:
15 november 2022
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Waag
Aalmarkt 21
Leiden, 2311 EC Nederland

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar