Tentamentrainingen

J.F.V. Grotius werkt samen met de bijlespartner AthenaStudies. Als marktleider in tentamentrainingen behaalde AthenaStudies afgelopen jaar een gemiddeld slagingspercentage van 87%. De trainingen worden gegeven door ervaren docenten die minimaal een 8 voor het vak hebben gehaald.

Speciaal voor leden van J.F.V. Grotius geeft AthenaStudies een standaard 10% korting op alle tentamentrainingen. Gebruik bij aankoop van een training de kortingscode: AthenaDeGroot1920.

Meer informatie vind je op www.athenastudies.nl en zie de Facebookgroepen LU Rechten Jaar 1, 2 of 3 voor gratis samenvattingen en win-acties.

Jaar 1: https://www.facebook.com/groups/LURechtenjaar1
Jaar 2: https://www.facebook.com/groups/LURechtenjaar2
Jaar 3: https://www.facebook.com/groups/LURechtenjaar3

Samenvattingen

Dit jaar werkt J.F.V. Grotius ook samen met SlimStuderen.nl. Zij bieden nu handige abonnementen aan! Zo krijg je alle studieondersteuning om jouw tentamens te halen voordelig en automatisch thuisgestuurd. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ga via onderstaande knop naar de website en selecteer jouw studie, jaar en periode om te zien welke abonnementen er voor jouw studie aangeboden worden.

Bekijk jouw mogelijkheden hier!

Met de abonnementen van SlimStuderen.nl ben jij verzekerd van alle benodigde studieondersteuning voor het beste tarief! Zo ontvang je alle samenvattingen van de verplichte literatuur en colleges hard copy en digitaal in de handige app.

Zo ben je het hele jaar optimaal voorbereid en haal je makkelijk al je tentamens!