Dit jaar is J.F.V. Grotius een samenwerking aangegaan met Dominus Cursus voor alle studieondersteunende materialen!

Dominus Cursus is een organisatie die door studenten, voor studenten is opgericht. Zij verzorgen voor de leden van Grotius alles op het gebied van studieondersteuning. Als jij een vak lastig vindt of jouw voorbereiding niet naar wens is verlopen, kun jij bij Dominus Cursus terecht! Zij onderscheiden zich door de combinatie van de beste kwaliteit en een eerlijke studentenprijs. Alle tentamentrainingen worden gegeven door uitvoerig getrainde repetitoren die zelf minimaal een 8 voor het vak hebben gehaald. Daarnaast krijg jij ruim voor het tentamen jouw lespakket thuisgestuurd, zodat je optimaal voorbereid het tentamen in kan gaan.

Als je het vak in principe wel snapt, maar behoefte hebt aan een goede, overzichtelijke samenvatting, kun je daar bij Dominus Cursus ook voor kiezen. Deze samenvattingen zijn altijd up-to-date en ook nog eens dubbel gecontroleerd door iemand van Grotius. Op https://dominuscursus.nl/studies/universiteit-leiden/leiden-rechtsgeleerdheid/ zie jij het volledige aanbod. Uiteraard heb je de samenvatting ruim voor het tentamen in huis.

Vanaf komend jaar geldt er een speciale kortingscode voor leden van Grotius. Deze kun je vinden onder het kopje 'Kortingscodes' bij jouw persoonlijke account. Met deze code krijg jij nog eens 10% korting op zowel de tentamentrainingen als op de samenvattingen!