Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Juridisch Congres

14 november 2022 @ 10:00 - 18:00

€7,50

Zonder spanningen geen rechtstaat: Het staat vast dat elke gezonde democratische rechtstaat spanningen met zich meedraagt. Als wij echter vandaag de dag een gemiddelde krant openslaan of Facebook-feed bekijken, zien we dat de spanningen tussen overheid en burger sterker toenemen dan ooit tevoren.

De maatschappelijke reactie op de crisis van afgelopen jaren en de sterke toename van complotdenkers, hebben doen blijken dat het vertrouwen sterk is afgenomen. Ook binnen de overheid zijn de spanningen onmiskenbaar: het gebruik van juridische algoritmes die leiden tot de welbesproken toeslagenaffaire en het behoud van de digitale soevereiniteit zijn vraagstukken waarop het antwoord nog uitblijft.
De bovengenoemde onderwerpen zijn slechts een greep van de onderwerpen die belicht worden gedurende het Juridisch Congres. Op 14 november zullen deze onderwerpen door verschillende experts vanuit een juridische lens worden bekeken: wat is het gevaar van deze spanningen voor de rechtsstaat? En hoe lossen we dit op? Zoek samen met ons de balans tussen bescherming en beheersing tijdens het congres op 14 november in het New Babylon Hotel in Den Haag!

In het formulier kan jij je keuze opgeven voor de verschillende rondes. Meer weten over wat de rondes inhouden? Houd de instagram in de gaten: @congresjfvgrotius!

Gegevens

Datum:
14 november 2022
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:

Locatie

New Babylon Hotel
Bezuidenhoutseweg 53
Den Haag, 2594 AC Den Haag Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar