Young Talent Group

Young Talent Group

De Young Talent Group is een samenwerkingsverband tussen de JSVU en J.F.V. Grotius. Het doel van de Young Talent Group is studenten optimaal voorbereiden op de mogelijkheden na hun studie!

Je kunt op www.youngtalentgroup.nl een actueel overzicht vinden van alle stages, vacatures en masterclasses van verschillende advocatenkantoren en andere instanties. Met meer dan 70 aangesloten kantoren en instellingen biedt de Young Talent Group studenten een groot netwerk. Op de website vind je een actuele stage- en vacaturebank en een activiteitenagenda. Daarnaast kun je op de website sollicitatietips vinden, zoals voor het opstellen van een goed cv. Ook bestaat de mogelijkheid om je op te geven voor de Young Talent Group-studiebeurs van €750,- indien jij aankomend jaar in het buitenland gaat studeren!

Wil je dit collegejaar stage gaan lopen of ben je op zoek naar een (bij)baan? Of wil jij je alvast oriënteren op de mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Schrijf je dan snel gratis in bij de Young Talent Group via http://www.youngtalentgroup.nl/inschrijven. Tijdens het inschrijven kun je aangeven in welke rechtsgebieden je geïnteresseerd bent. Hierdoor ontvang je alleen e-mails over stages, masterclasses en business courses die voor jou van belang zijn. Je kunt direct op de mail klikken indien je je wil aanmelden: dat is wel zo makkelijk!