Young Talent Group

De Young Talent Group is een samenwerkingsverband tussen JFV Grotius (Leiden), JSVU (Utrecht) en Magister JFT (Tilburg). Het doel van de Young Talent Group is om rechtenstudenten te informeren op het gebied van arbeidsmarktoriëntatie. Het gaat om zowel de mogelijkheden tijdens als na de studie.

Mogelijkheden
Kantoren, bedrijven en overheidsorganisaties organiseren geregeld onder meer businesscourses, stages en masterclasses. Als je je inschrijft bij de Young Talent Group (gratis), word je op de hoogte gehouden van al deze activiteiten. Dit doet de Young Talent Group door maximaal één mailing per week te sturen met nieuws over arbeidsmarktoriëntatie.
Op dit moment zijn er circa 50 organisaties bij de Young Talent Group aangesloten waarbij je als jurist in de toekomst werkzaam zou kunnen zijn of waarbij je tijdens je studie stage zou kunnen lopen. Dit zijn niet alleen de grotere advocatenkantoren van Nederland, maar ook regionale kantoren, overheidsinstanties en bedrijven. Voor iedere student wat wils.

Platform
Naast de mailings fungeert de website van de Young Talent Group als platform waarop de aangesloten juridische faculteitsverenigingen hun ouderejaars studenten kunnen informeren over de bij de Young Talent Group aangesloten organisaties. Van alle aangesloten organisaties kun je een bedrijfsprofiel op de website vinden. Hierin staat een korte omschrijving van de organisatie zelf en bij wie je meer informatie over de organisatie kunt inwinnen. Op deze wijze kun je inschatten of de organisatie bij jou past.

Agenda
In onze agenda kun je vinden wanneer je kennis kunt maken met de organisatie en op welke manier jij je daarvoor op kunt geven. Tenslotte kun je in onze stage- vacaturebank in een oogopslag het actuele aanbod raadplegen en vind je tevens de wijze waarop je kunt solliciteren. Het is mogelijk om direct via de website een CV en motivatiebrief in te sturen of, door middel van de contactgegevens, de organisatie zelf te benaderen.

Privacy
Jouw persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en blijven te allen tijde in handen van de Young Talent Group. Bedrijven krijgen dus geen inzage in de door jou verstrekte gegevens. Elke mailing wordt dan ook onder beheer de van Young Talent Group uitgevoerd. Daarnaast is het zo dat inschrijving geen verdere verplichtingen met zich meebrengt.

Schrijf je in!
Wil jij je kosteloos inschrijven en op de hoogte worden gehouden van alles wat speelt op arbeidsmarktoriëntatie? Schrijf je dan nu in!