Merchandise

Grotius mondkapjes

Je kunt mondkapjes met Grotiuslogo bestellen! Een set van twee mondkapjes kost €7,50. Je kunt de mondkapjes in het nieuwe jaar ophalen op de bestuurskamer, of naar laten verzenden. Bestel ze hier: https://forms.gle/aBcQrbit5tb1tLu27

Grotius Doppers:

Vanaf nu is het mogelijk om jouw Grotius Dopper te kopen voor slechts 9,80 euro in plaats van 12,50 euro! Help mee tegen de plasticsoep en bestel hier de duurzame Dopper! 

Ledendassen en -strikken:

Vanaf heden te koop: de lustrumdassen en -strikken. Voor slechts 9,97 euro ben jij een waar Grotiaan. Het ontwerp is de moderne versie van de oude leddendassen en -strikken, welke gebaseerd zijn op het originele ontwerp van S.I. Grotius.

Te koop in de bestuurskamer

Drankspel:

Stel je voor het is woensdagavond. Jij hebt net samen gegeten met jouw vrienden en jullie hebben je klaargemaakt voor het Grotius feest. Het feest begint echter pas over enkele uren en jullie hebben niks meer te doen. Geen nood, Grotius heeft de oplossing! Voor slechts 12,50 euro heb jij hét Grotius Drankspelpakket in huis. Het pakket bestaat uit vier Grotius shotglazen, een Grotius kaartspel en de spelregels van het Grotius drankspel.

Te koop in de bestuurskamer