Ruitenburg

Jurist worden bij Ruitenburg?
Wij zijn Ruitenburg. Een advies- en accountantskantoor dat cijfers verzorgt waarop ondernemers kunnen vertrouwen en bouwen. Wij zijn de mede-architecten van de belangrijke gebeurtenissen in een ondernemersbestaan. Alle rechtsgebieden waar een ondernemer mee te maken krijgt, komen bij ons aan bod. Lekker uitdagend dus voor onze juristen!


Carrièremogelijkheden en opleiding
Als jurist bij Ruitenburg heb je de regie over je eigen loopbaan. Zo bepaal je zelf of je start op één of meerdere rechtsgebieden. In complexe zaken werk je nauw samen met fiscalisten en financiële professionals, zodat de overeenkomst of het advies vanuit alle disciplines klopt.

Kwaliteit is key, daarom besteden we veel aandacht en vaktechniek en opleiding. We doen dit zowel binnen Ruitenburg als met externe partners. Zo hebben veel van onze juristen een postacademische Grotiusopleiding afgerond.

Ontwikkelingen van vaardigheden en talenten staat bij ons voorop. Bij Ruitenburg investeren we in jong talent, daarom hebben we T.LAB. T.LAB is een kweekvijver voor jonge, talentvolle medewerkers die in staat zijn verder te kijken dan hun eigen vakgebied. Een aantal keer per jaar komen zij bij elkaar voor hun eigen ontwikkeling. Aan deze jong talenten wordt ook gevraagd mee te denken met de toekomst en strategie van Ruitenburg.

Onze mensen halen bij ons dus het maximale uit zichzelf. Maar we houden ook van plezier maken. Zo hebben we, naast de vestigingsborrels, jaarlijks een Ruitenburg festival!


Internationaal netwerk
Ook is Ruitenburg aangesloten bij MSI Global Alliance, een wereldwijde organisatie van accountants, juristen en fiscalisten in ruim 100 landen wereldwijd. Wij helpen ondernemers op weg bij vraagstukken over ondernemen over de grens.


Ons kantoor is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:
 • ondernemingsrecht
 • fusies & overnames
 • contractenrecht
 • huurrecht
 • arbeidsrecht
 • personen-, familie- en erfrecht
Als jurist bij Ruitenburg:
 • werk je nauw samen met collega-specialisten van andere disciplines,
 • bepaal je zelf welke rechtsgebieden jouw focus hebben,
 • heb je zelf de regie over je persoonlijke ontwikkeling en doelstellingen,
 • geloof je in samen hard werken èn samen hard genieten, en
 • profiteer je van flexibele werktijden.

Verspreid over onze vier vestigingen in Delft, Den Haag, Maasdijk en Maassluis werken ruim 300 medewerkers. Het juridische team bestaat uit 10 collega’s en werken verspreid over de vier vestigingen. Wij zijn altijd alert op nieuwe ontwikkelingen, zodat we met vernieuwende oplossingen komen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze documentenshop.


Zien wij je snel?
Voor goede nieuwe collega’s hebben wij altijd plek! Bij ons solliciteer je simpel door je naam en contactgegevens achter te laten. Wij nemen dan contact met je op voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Op werkenbij.ruitenburg.nu zie je wat wij belangrijk vinden, wat wij onze medewerkers bieden, en krijg je een indruk van onze werksfeer. In deze video zie je hoe een dag als jurist bij Ruitenburg eruit kan zien.

Zien wij je snel? Solliciteer via onze website of neem direct contact op via recruitment@ruitenburg.nu