Pels Rijcken

Wij zijn Pels Rijcken. Met 290 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. Stimuleren we elkaar het beste uit onszelf te halen en stellen we het belang van de cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat, is onze bestuurlijk politieke antenne.

Maatschappelijke impact
Pels Rijcken heeft een speciale plek in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. Pels Rijcken haalt regelmatig de voorpagina. Niet vreemd, want we doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de overheid. Maar we werken ook voor commerciële bedrijven.

Innovatie
Bij Pels Rijcken hebben we passie voor juridische inhoud. Zo ook bij de sectie Innovation, Privacy & Technology. Dankzij het werk van onze advocaten worden technologische ontwikkelingen met maatschappelijke impact voor publieke en private cliënten mogelijk gemaakt.

“Wij helpen overheden en ondernemingen bij het realiseren van innovaties,” vertelt Chayenne van Lavieren (sinds 2018 werkzaam bij Pels Rijcken) over het werk van haarzelf en haar collega's. “We hebben het Pels Acceleration Lab opgezet waar we kennis ontwikkelen over de juridische vragen die in de toekomst bij cliënten en partners zullen spelen. Zo'n sectie met een visie op de toekomst is echt uniek in de advocatuur.” Bekijk hieronder haar video om meer te weten te komen over haar werk.


Ontwikkeling
Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat of notaris nog meer belangrijk zijn? Jouw persoonlijke ontwikkeling, vinden wij. We zorgen dat je brede vaardigheden kunt ontwikkelen. Ons opleidingsprogramma 'De Verrijcking' houdt niet op na je stagiaire-periode, maar blijft je gehele carrière doorgaan.

Ervaar het zelf
Ben jij benieuwd of Pels Rijcken ook bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren.
• Volg een studentstage. Je draait dan twee maanden mee in onze unieke praktijk. Een ideale manier om te onderzoeken welke stap je gaat nemen na je studie.
• Maak kennis op een informele wijze met kantoor door deel te nemen aan Meet the Meesters; een tweewekelijkse online bijeenkomst, waarbij we je een kijkje geven in onze praktijk.
• Strek de benen en maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. Tijdens deze ontmoeting kan je al jouw vragen stellen en leer je in korte tijd het kantoor beter kennen.
• En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass. Samen met je team moet jij de overwinning behalen voor je cliënt. Uitdagend, spannend en heel leerzaam.

Op onze website vind je alle informatie over deze activiteiten en kun je jezelf aanmelden. Bezoek ook onze Instagram- en LinkedInpagina. Wil je meer weten, neem dan contact op met één van onze recruiters.