Greenberg Traurig

Greenberg Traurig

Greenberg Traurig Amsterdam is een geïntegreerd onderdeel van Greenberg Traurig, LLP, een internationaal advocatenkantoor met meer dan 2.500 (kandidaat-)notarissen, fiscalisten en advocaten verdeeld over 43 vestigingen wereldwijd. De Amsterdamse vestiging vind je in een van de meest iconische kantoorgebouwen aan de Amsterdamse Zuidas, Valley, dat in 2022 is uitgeroepen tot de beste nieuwe wolkenkrabber ter wereld. Ons kantoor telt ruim honderd professionals, onder wie meer dan zestig (kandidaat-notarissen, fiscalisten en advocaten.

We zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden, waaronder Real Estate, M&A, Litigation, Tax, Labor & Employment, Finance & Restructuring, Adminstrative Law, EU & Competition en Intellectual Property.


Waarom Greenberg Traurig?

Werken voor Greenberg Traurig betekent onderdeel zijn van een ambitieuze en internationale organisatie. Je werkt op het allerhoogste niveau mee aan internationale en uitdagende zaken, en je adviseert succesvolle cliënten die tot de top van het bedrijfsleven behoren. Binnen Greenberg Traurig is er volop perspectief – we willen weten wat jou drijft, en hoe we jou daarbij kunnen helpen. Ons interne opleidingsprogramma GTQ biedt kansen voor het verder ontwikkelen van specialistische kennis en vaardigheden, en het investeren in persoonlijke groei.

Kortom, we houden van groeien. En van succes. Die ondernemersmentaliteit kenmerkt ons allemaal. We hebben plek voor mensen met diezelfde ondernemersmentaliteit. Kom maar op met je initiatieven. Bij Greenberg Traurig krijg je de ruimte!
Tijdens je studie kennismaken?

Zodra je het grootste gedeelte van je studie achter de rug hebt, ben je klaar voor de praktijk. Bij Greenberg Traurig geef je je carrière een kickstart. Met een studentstage kun je de praktijk en ons kantoor leren kennen. Je leert veel en je leert snel. Je zal samen met onze advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen meewerken aan complexe zaken. Veel kantoorgenoten zijn ook als student-stagiaire aan hun carrière bij Greenberg Traurig begonnen. Ben je benieuwd geworden naar ons kantoor en wil je graag kennis maken? Dat kan! Bezoek onze website voor meer informatie of om direct te solliciteren (https://www.werkenbijgt.nl & https://www.gtlaw.com), of neem contact op met onze Campus Recruiter Maud Linthorst:
greenberg traurig recruiter
Maud.Linthorst@gtlaw.com +31 628 592 403