Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Soldaat van Oranje

16 juni 2023 @ 19:00 - 23:00

€8,00

Je hebt de afgelopen tien jaar vast niet kunnen ontsnappen aan dit bekende theaterstuk – op 16 juni bezoeken wij met een groep Grotianen namelijk ‘Soldaat van Oranje’! Met meer dan 3,4 miljoen bezoekers en bijna 13 jaar op de planken behoort Soldaat van Oranje tot een van de meest succesvolle musicals van Nederland. Dit meeslepende verhaal is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van verzetsheld Erik Hazelhoff tijdens de Tweede Wereldoorlog. Of je Soldaat van Oranje nu nog niet hebt gezien of juist klaar bent voor een tweede of derde bezoek, meld je aan en aanschouw samen met de Cultuurcommissie een belangrijk stukje geschiedenis op het podium!

 

De voorstelling vindt plaats in de TheaterHangaar in Katwijk. In verband met het regelen van vervoer naar de TheatherHangaar, wil de Cultuurcommissie graag inventariseren naar welk soort vervoer jouw voorkeur uitgaat. Wij vragen je daarom aan te geven welke van onderstaande opties jouw voorkeur heeft. Let op: dit is GEEN definitieve keuze, berichtgeving omtrent vervoer volgt later.

Gegevens

Datum:
16 juni 2023
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
€8,00
Evenement Categorie:

Locatie

TheaterHangaar
1e Mientlaan, Wassenaarseweg 75
Katwijk aan Zee, 2223LA Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar