Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Leidse Juridische Bedrijvendag

16 februari 2023 @ 09:00 - 18:00

Het belooft ook dit jaar weer een prachtig evenement te worden die je de kans biedt om kennis te maken met verschillende kantoren en juridische instanties. Het programma zal bestaan uit een plenair gedeelte, verscheidene workshops, een verzorgde lunch en een afsluitende borrel. Hiernaast is het mogelijk je op te geven voor individuele gesprekken met kantoorgenoten en zal er dit jaar voor het eerst een introductiecursus worden georganiseerd voor degenen die geïnteresseerd zijn in tips voor dit soort evenementen. Een uitgebreid overzicht van de dagindeling kun je vinden op de website.

Ook dit jaar biedt de Leidse Juridische Bedrijvendag een brede selectie aan deelnemende bedrijven, waarmee een groot deel van de rechtsgebieden wordt gedekt.

Informatie over de kantoren zijn te vinden op de website van de Leidse Juridische Bedrijvendag onder kantoorprofielen. Er zijn ook op onze instagram pagina leuke feitjes te vinden. Hiernaast raden wij aan om ook de websites van de kantoren zelf te bezoeken om een goed beeld te vormen.

De inschrijvingen zijn geopend tot en met 21 december en er is maar een beperkt aantal plekken. Wees dus niet te laat met aanmelden, want vol=vol!

www.leidsejuridischebedrijvendag.nl

Gegevens

Datum:
16 februari 2023
Tijd:
09:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Marriott Hotel
Johan de Wittlaan 30
Den Haag, 2517 JR Nederland
+ Google Maps