Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kantoorbezoek Cees Advocaten

14 november 2019 @ 14:30 - 18:00

Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Programma

Heb jij altijd al een keer een kijkje willen nemen bij Cees Advocaten? Dit is je kans! Op donderdag 14 november reist J.F.V. Grotius af naar de vestiging in Den Haag. Dit is het moment om kennis te maken met het kantoor en het moment voor het kantoor om kennis te maken met ons. Én kennis te delen. Ben jij erbij?

De dag begint om 14:30 uur. Om te beginnen neemt het kantoor ons mee met het verhaal van Cees. Want wie is Cees nou eigenlijk en waar staat het kantoor voor? Na de introductie zoeken we de inhoudelijke verdieping op. Wij zullen door het kantoor aan de hand van een actuele zaak uitgedaagd worden voor een casuscompetentie. Kom jij met jouw team tot de beste inzichten? Tip: vergeet niet je wettenbundel mee te nemen!

Later op de middag gaan we “in gesprek met Cees”. De advocaatstagiair(e)s staan paraat om al onze vragen te beantwoorden en hun ervaringen in het vakgebied te delen. De dag sluiten we af met een borrel in het zogeheten ‘Cees Café’. Daar kun je ook kennismaken met andere medewerkers van Cees en een potje tafelvoetballen of darten.

Over Cees

Cees is een advocatenkantoor in de regio Haaglanden. Vanuit onze vestigingen in Den Haag, Naaldwijk en Delft staan wij ondernemers bij in een veelheid aan juridische vraagstukken. Onze focus ligt op ondernemingsrecht, insolventierecht en vastgoed en wij zijn gespecialiseerd in de sectoren tuinbouw, duurzame energie, internationale handel en IE/ICT.

De ‘gewone’ naam Cees illustreert dat wij weinig waarde hechten aan status. Het gaat ons om het leveren van aantoonbare waarde voor de klant en het vinden van de beste oplossing. Op een heldere, efficiënte en resultaatgerichte manier. Daar is geen dikdoenerij of onbegrijpelijke vaktaal voor nodig. Cees is bijzonder, juist omdat hij gewoon is. Aan de andere kant is Cees ook ontleend aan het Engelse ‘Case Law’, wat staat voor baanbrekende jurisprudentie. Met onze nuchtere blik en scherpe focus dragen wij daar graag een steentje aan bij. Nieuwsgierig geworden naar ons kantoor? Kijk voor meer informatie op onze website: www.cees.nl.

Gegevens

Datum:
14 november 2019
Tijd:
14:30 - 18:00
Kosten:
Gratis