Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kantoorbezoek BarentsKrans

14 maart 2023 @ 14:00 - 17:30

Op dinsdag 14 maart reist J.F.V. Grotius af naar BarentsKrans in Den Haag. Heb je BarentsKrans op de Leidse Juridische Bedrijvendag gesproken of ben je erg geïnteresseerd in hoe het er op kantoor aan toe gaat, maak dinsdag kennis met onze hoofdsponsor! Tijdens het bezoek zal je kennis maken met BarentsKrans en de unieke kans krijgen om hun sollicitatietraining te volgen! De dag zal worden afgesloten met een gezellige borrel in hun kantoorbar.

Wil jij graag mee met dit kantoorbezoek? Meld je dan snel aan.

Over BarentsKrans:
BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notarissenkantoor. Met ongeveer 85 advocaten en (kandidaat-)notarissen werken zij aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Zij zijn gevestigd in een modern kantoor op een historische locatie in het centrum van Den Haag. Zij werken in compacte teams vanuit een eigen expertise: zo halen zij op een hoog juridisch niveau het beste uit hun kennis en uit elkaar.

Gegevens

Datum:
14 maart 2023
Tijd:
14:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

BarentsKrans
Lange Voorhout 3
Den Haag, Zuid-Holland 2514 EA
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar