Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductieweekend 2022

16 september 2022 - 18 september 2022

Ga jij in september rechten studeren aan de Universiteit van Leiden en wil jij je mede-jaargenoten leren kennen op een weekend vol avonturen? Meld je dan nu aan voor het introductieweekend van Grotius. De introductiedagen vinden plaats van vrijdag 16 september tot 19 september. Tijdens dit weekend zal je je mede-eerstejaars beter leren kennen tijdens verschillende gezellige activiteiten.

Op vrijdag vertrekken we met de bus naar de locatie, waar elke dag verschillende activiteiten ervoor zorgen dat jij je jaargenoten beter leert kennen. In de avonden is het natuurlijk tijd voor feest! Aan het einde van het weekend word je in Leiden weer afgezet. Dit is geen ontgroening, dit weekend is bedoeld om kennis te maken met andere nieuwe studenten en wellicht wel je nieuwe beste vrienden te leren kennen!

De deelnemersbijdrage voor aankomende eerstejaars is €45,-. Let er op dat je wel lid moet zijn van Grotius om hier aan mee te kunnen doen! Met het Grotius-lidmaatschap kan nog meer beleefd worden. Wanneer jij voor €10,- per jaar lid wordt van Grotius, ben je o.a. welkom op borrels, feestjes, reizen, lezingen en kantoorbezoeken.

Helemaal overtuigd? Meld je dan snel aan!

Gegevens

Begin:
16 september 2022
Einde:
18 september 2022
Evenement Categorie:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar