Laden Evenementen

« Alle Evenementen

GRATIS Masterclass via Tentamentrainingen.nl – Inleiding Burgerlijk Recht – Powered by J.F.V. Grotius

oktober 17 @ 19:00 - 21:00

Start het collegejaar goed op door je alvast voor te bereiden op het deeltentamen voor Inleiding Burgerlijk Recht! TentamenTrainingen.nl organiseert in oktober een gratis Masterclass voor Inleiding Burgerlijk Recht die wordt gegeven door één van onze meest ervaren docenten.

In deze twee uur durende Masterclass geven we je een voorproefje van onze trainingen, door de belangrijkste lesstof van Inleiding Burgerlijk Recht te behandelen, te oefenen met oefenvragen én uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Bovendien is de Masterclass gratis! Er is een beperkt aantal plekken voor de Masterclass, dus boek nu om zeker te zijn van een plek!

Deze Masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door J.F.V. Grotius. Grotius leden krijgen altijd 20% korting bij Tentamentrainingen.nl & maken gebruik van de NGGT-garantie, haal je je tentamen niet? Volg gratis de herkansingstraining, haal je het daarna weer niet krijg je zelfs je geld terug! Boek snel jouw gratis Masterclass via https://tentamen.training/JFVGrotiusIBR

Gegevens

Datum:
oktober 17
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie: