DLA Piper

DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd
Met 9000 collega’s in 40 landen verspreid over de wereld, heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken. Hier leer je te adviseren vanuit een brede scope. De kantoren zijn sterk aan elkaar gelinkt, waardoor je eenvoudig kan beschikken over alle kennis en ervaring die aanwezig is bij onze kantoren. Met persoonlijke begeleiding van top-advocaten en trainingen ontwikkel jij je op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft jou de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor.

Praktijkgroepen
DLA Piper is een ‘full-service’ kantoor dat is georganiseerd in 7 praktijkgroepen: Corporate (inclusief notariaat), Finance Projects & Restructuring, Employment, Intellectual Property & Technology, Restructuring, Litigation & Regulatory, Tax en Real Estate (inclusief notariaat). Full-service betekent dat we cliënten op alle facetten kunnen ondersteunen. Voor welke specialisatie je uiteindelijk ook kiest, je zult een belangrijke bijdrage leveren, ook in grensoverschrijdende zaken.

Verantwoord ondernemen
Wij geloven in verantwoord ondernemen en zijn met 227.508 uur wereldwijd aan pro bono-werkzaamheden in 2021, een van de grootste pro bono-leveranciers ter wereld. Dat is iets waar wij trots op zijn. DLA Piper Amsterdam steunt diverse organisaties zoals Unicef, Defence for Children en Amsterdam Impact Hub. Je krijgt bij ons de gelegenheid om zelf initiatieven aan te dragen en te ontwikkelen.

studenten
Stage
Studeer je rechten en wil je graag praktijkervaring opdoen? Kom dan stage lopen op een van onze praktijkgroepen! Gedurende twee maanden zal je onderzoek verrichten, notities voorbereiden en concepten, contracten en processtukken opstellen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een (senior) advocaat waarmee je een kamer deelt.

Talent Class
Wij organiseren jaarlijks twee Talent Classes. Hier zal je kennismaken met ons kantoor in Amsterdam en ons kantoor op een buitenlandse bestemming. Zo zijn wij afgelopen jaren o.a. naar Dubai en Toronto geweest. Je kan tijdens deze dagen een combinatie van formele en informele activiteiten verwachten. De Talent Class wordt in het voorjaar en het najaar georganiseerd. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer de aanmeldingen open gaan voor de Talent Class? Stuur dan een e-mail naar maaike.vos@dlapiper.com

Afgestudeerden
Elke maand beginnen er bij ons nieuwe Junior Associates. Ben je (bijna) afgestudeerd? Solliciteer dan naar deze functie. Wij maken het hele jaar door plek voor goede mensen!

MEET US
Heb jij interesse in een kennismaking met ons kantoor of wil je solliciteren voor een openstaande vacature?
Bezoek onze website http://www.bigopportunities.nl/allevacatures.

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Constantijn Papa via Constantijn.Papa@dlapiper.com of 06 11 94 99 41.