BarentsKrans

Wij houden van uitdagingen. Jij ook? Bij BarentsKrans werken we in hechte teams aan complexe zaken. Nationaal en internationaal. Dit vraagt om kwaliteit en karakter, zowel van het team als van jou. Je ontwikkelt je daarom zakelijk en persoonlijk. Zo werken we met plezier samen en kom je écht verder.

BarentsKrans is een onafhankelijk Nederlands advocaten- en notarissenkantoor. Met ruim 170 kantoorgenoten werken wij aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn gevestigd in een modern kantoor op een historische locatie in het centrum van Den Haag. Ons kantoor bestaat uit de volgende secties:

  • Arbeidsrecht
  • Cassatie
  • Commerciële contracten
  • Corporate, Commercial & Financial Litigation
  • Corporate/M&A
  • EU & Mededinging
  • IE, Data & Technologie
  • Vastgoed
Bij BarentsKrans kom je écht verder
Binnen ons kantoor werk je aan procedures, adviezen of de begeleiding van transacties. Aan mooie zaken in de top van de markt. We dagen je uit jouw expertise uit te bouwen. We leggen de lat hoog. Zo bieden we onze cliënten kwaliteit die leidt tot succes. Succes in de resultaten die we behalen, in langdurige relaties met cliënten en in onze toonaangevende rankings.

We hebben plezier in wat we doen en dat werkt inspirerend. We zijn dedicated, ondernemend en hebben oog voor elkaar. Onze open cultuur en persoonlijke begeleiding zijn daarbij onmisbaar. Omdat we korte lijnen hebben spar je met zowel (senior) medewerkers als met partners. Op die manier blijven we leren van en met elkaar.

Naast de beroepsopleiding draagt ook ons interne opleidingsprogramma, de BK Academy, bij aan jouw continue ontwikkeling. Bij BarentsKrans vinden we kennisontwikkeling en kennisdeling belangrijk. Het deelnemen aan een specialisatieopleiding zoals de Grotius Academie is onderdeel van het medewerkerschap. Daarnaast krijg je de ruimte om te werken aan publicaties of blogs. Ook bestaat de mogelijkheid om bij te dragen aan maatschappelijke initiatieven, zoals JINC of Pro Bono Connect. Zo groei je op zowel de inhoud als op persoonlijk vlak.

Ons kantoor bevindt zich aan het Lange Voorhout, in het centrum van Den Haag. We organiseren regelmatig activiteiten, zoals sectielunches, borrels, kantoorfeesten en een zeil- of wintersportweekend. Daardoor leer je collega’s ook op een andere manier kennen. Zo werken we met succes én met plezier.Studentstage
BarentsKrans biedt universitaire rechtenstudenten in de laatste fase van hun bachelor of tijdens hun master de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen de advocatuur of het notariaat door middel van een studentstage. Als student-stagiaire werk je twee maanden (fulltime) mee aan interessante juridische zaken. Je zoekt voor diverse secties juridische vraagstukken uit: je bent dus niet gebonden aan één rechtsgebied, maar kan meedraaien binnen alle secties. Hierdoor vergroot je jouw juridisch-inhoudelijke kennis en leer je onze praktijk en onze mensen goed kennen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf richting te geven aan je studentstage en de nadruk te leggen op de secties van jouw voorkeur.


Neem contact op met onze recruiters
Regelmatig organiseren wij evenementen op ons kantoor in Den Haag. Ook zijn wij te vinden bij bedrijvendagen en andere recruitmentactiviteiten door het hele land. Wij maken graag kennis met jou. Wil je meer weten over de carrièremogelijkheden bij BarentsKrans? Kijk dan op www.werkenbijbarentskrans.nl of neem contact op met onze recruiters Nando Dons en Vera van Heck.