AKD

Ons kantoor
AKD is één van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business support. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. AKD staat internationale middelgrote -en grote ondernemingen bij. Dit doen wij op élk rechtsgebied vanuit onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Breda, Eindhoven, Brussel en Luxemburg.

Onze specialisten
AKD is een full-servicekantoor met meer dan 500 gedreven medewerkers. Alles is mogelijk vanuit jouw passie bij AKD. Bij ons vind je vrijheid, zelfstandigheid, ondernemerschap én informaliteit. Via ons eigen opleidingshuis AKDMY kan jij je optimaal ontwikkelen en jezelf verder specialiseren vanaf dag één. Daarnaast doen wij niet aan een sectiewissel. Wij werken in diverse multidisciplinaire teams aan grote zaken voor internationale cliënten.

Carrièreperspectief
Wil jij een kijkje nemen in de advocatuur, fiscale praktijk of het notariaat én zit jij in de afrondende fase van je rechten opleiding? Kom 2 maanden fulltime stagelopen op één van onze secties, of kom langs voor een kop koffie op een van onze vestigingen. Op www.werkenbijakd.nl kun je bekijken welk rechtsgebied je interessant vindt, en op welke van de zes vestigingen je hiervoor terecht kunt. We hebben doorlopend plek voor jou!

Studentstage
Tijdens je stage leer je onder andere juridische memo’s schrijven, vraagstukken van onze cliënten te interpreteren, en je ervaart hoe we binnen AKD (multidisciplinair) met elkaar samenwerken. Je krijgt te maken met alles wat er speelt binnen jouw vakgroep van voorkeur en de vestiging waar je stageloopt. AKD is dan wel een groot internationaal kantoor maar je werkt in kleine teams waardoor je gegarandeerd iedereen leert kennen.

Contact
Wil je meer weten over onze vacatures en de mogelijkheden voor een studentstage, neem dan contact op met onze campus recruiter Macy via mlabast@akd.nl of 06 15 65 62 95.