Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training Leer Studeren

september 20 @ 13:30 - 17:30

Facebooktwitterlinkedinmail

In september organiseren de studieverenigingen JFV Grotius en CoDe, in samenwerking met LLP, wederom de training Leer Studeren. De training bestaat uit 2 bijeenkomsten, op 20 en 27 september 2019, beide van 13.30 tot 17.30 uur. De training wordt verzorgd door John Cliteur, oprichter van Purple Monkey Breinonderwijs en schrijver van de boeken ‘Breinwijzer’ en ‘Leer Leren’. Studenten van de Universiteit Leiden kunnen deze training volgen met een aantrekkelijke korting. De kosten bedragen € 25,-. Normaliter kost deze training € 185,-! Deelnemers aan eerdere trainingen hebben de deelname als zeer waardevol ervaren.

Voor bijna iedereen geldt dat er winst te behalen valt door de werking van het brein te leren kennen en gebruik te maken van de inzichten die dat oplevert. Tijdens de training leer je effectiever studeren. Je leert hoe je overzicht kunt houden in studiestof, structuren en verbanden zichtbaar kunt maken, betere aantekeningen kunt maken, sneller kunt lezen met meer begrip en hoe je beter kunt onthouden. Er wordt geoefend met herkenbare stof uit jullie studie.

De kosten voor deelname aan deze training bedragen € 25,- per persoon. Dit is inclusief een setje Stabilo stiften en papier.

Inschrijven kan via de volgende link: https://www.purplemonkey.nl/training/leer-studeren-besloten-training/

Gegevens

Datum:
september 20
Tijd:
13:30 - 17:30