Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NautaDutilh online kantoorbezoek

januari 28 @ 14:00 - 15:30

Facebooktwitterlinkedinmail
Waarde Grotianen,
Op donderdag 28 januari is het zo ver: het eerste online kantoorbezoek van dit jaar! Ga digitaal met ons op bezoek bij NautaDutilh, een groot internationaal kantoor met vestigingen in de Benelux, Londen en New York.
Tijdens dit online kantoorbezoek kan je kennismaken met NautaDutilh, om te onderzoeken of het kantoor je aanspreekt en je er wellicht later een stage, werkstudentschap of zelfs een advocaat-stage wilt gaan lopen. Naast uitgebreide informatie over het kantoor zullen er ook twee junior advocaten aanwezig zijn, David den Blaauwen en Kaylee Zournas, om hun ervaringen bij NautaDutilh te delen en al jullie vragen te beantwoorden.
In anderhalf uur kun je dit kantoor met twee Nederlandse vestigingen, in Amsterdam en Rotterdam, beter leren kennen. Wat voor sfeer hangt er op het (digitale) kantoor, wat maakt NautaDutilh uniek en in welke rechtsgebieden zijn de advocaten, notarissen en belastingadviseurs die er werken gespecialiseerd? Uiteraard is er volop ruimte voor vragen en het bezoek zal worden afgesloten met een interactieve Kahoot-quiz.
Enthousiast geworden? Vul dan snel de Google Forms in! Om alle deelnemers een interactief kantoorbezoek aan te kunnen bieden, is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij zullen de plaatsen, indien er meer aanmeldingen dan plekken zijn, verdelen naar aanleiding van de ingediende motivaties. Je kunt je tot en met zondag 24 januari 23.59 uur aanmelden.
Het online kantoorbezoek zal plaatsvinden via Microsoft Teams op donderdag 28 januari van 14.00 tot 15.30 uur. Meer informatie wordt op maandag 25 januari per mail verstrekt. Hopelijk tot dan!

Gegevens

Datum:
januari 28
Tijd:
14:00 - 15:30
Evenement Categorie: