Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass: London Calling

november 27 - november 30

Facebooktwitterlinkedinmail

London Calling 2019

Ben jij een ondernemende student Nederlands, fiscaal of notarieel recht en ben jij klaar voor een uitdaging? Wil jij in vier dagen tijd ondergedompeld worden in de wereld van de internationale rechtspraktijk en kan jij niet wachten om erachter te komen hoe het is om bij Stibbe te werken? Ben jij minimaal derdejaars student en op zoek naar een unieke ervaring? Meld je dan aan voor London Calling 2019!

Wat ga je doen?

Met een groep van 20 bevlogen studenten ga je van woensdag 27 t/m zaterdag 30 november 2019 het avontuur aan in Londen. Samen met de andere studenten en onder begeleiding van zeven medewerkers van verschillende praktijkgroepen ga je onder meer op ons kantoor in Londen aan de slag met een internationale case. Hierdoor krijg je een goed beeld van de werkzaamheden als advocaat bij Stibbe. Ook ontmoet je uiteraard onze collega’s van kantoor Londen tijdens de sociale activiteiten!

Houd alvast de volgende data vrij in je agenda:
• aanmelden kan t/m zondag 29 september 2019;
• in de week van 30 september hoor je of je bent geselecteerd voor een selectiegesprek en assessment, die plaatsvinden in de week van 14 oktober;
• op donderdag 21 november vindt de kick-off dag plaats op ons kantoor in Amsterdam;
• op 11 december organiseren wij een feestelijk Reüniediner in Amsterdam.

Meld je uiterlijk 29 september aan voor London Calling 2019 via https://www.werkenbijstibbe.nl/vacatures/vacature-london-calling-2019!

Gegevens

Begin:
november 27
Einde:
november 30