Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

High Tea: De sappigste verhalen van Personen- en Familierecht

1 oktober 2019 @ 15:00 - 17:00

Gratis

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Een rechtsgebied waar écht iedereen mee te maken krijgt gedurende zijn leven is het personen-, familie- en erfrecht. Deze tak van de rechtswetenschap gaat over veelvoorkomende burgerlijke zaken zoals geboorte, huwelijk, scheiding, overlijden. Alle hoogte- en dieptepunten van iemands leven worden geregeld door dit rechtsgebied en daarom horen ook alle heftige, hartverwarmende en soms dramatische verhalen bij dit domein van het recht. Om een kijkje te nemen in de spanningen van het personen-, familie- en erfrecht organiseert de Activiteitencommissie Intern een laagdrempelige lezing voor de betrokken rechtenstudent in de vorm van een High Tea met niemand minder dan Prof. mr. Tea Mellema-Kranenburg. Zij zal de studenten al haar spannende ervaringen en inzichten vertellen onder het genot van de lekkerste versnaperingen van Koetshuis de Burcht.

De High Tea-lezing vindt plaats op dinsdag 1 oktober van 15:00 tot 17:00 op de bovenverdieping van Koetshuis de Burcht. Deelname is gratis.

Dit evenement zit helaas vol. Wil jij een plekje op de reservelijst bemachtigen? Stuur dan een mailtje naar bestuur@jfvgrotius.nl!

 

Gegevens

Datum:
1 oktober 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis