Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Belevingssessie – Master Fiscaal Recht

3 december 2019 @ 15:30 - 20:00

Facebooktwitterlinkedinmail

Belevingssessie Master Fiscaal Recht | 3 december 2019

Tijdens de belevingssessie ontvang je informatie over de Masteropleiding Fiscaal Recht en maak je kennis met het programma-management, (toekomstige) deelnemers, alumni en hoogleraren van Nyenrode. Daarnaast neem je deel aan een proefcollege over een actueel fiscaal recht thema. Je ervaart het niveau van de opleiding en de manier van college geven. Op die manier proef je de sfeer en maak je kennis met Nyenrode als instituut. De belevingssessie richt zich op een start in september 2020 of voor de pre-master in februari 2020.

  • Stel je vragen over de Masteropleiding Fiscaal Recht aan het programma team
  • Ervaar het niveau van de opleiding tijdens een proefcollege over Fiscaal Recht
  • Proef de sfeer op Nyenrode
  • Doe mee aan een panelsessie
  • Ontmoet je toekomstige studiegenoten

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering, daarom werken wij voor de belevingssessie met een maximaal aantal deelnemers. Dit betekent dat je in een relatief kleine groep voorlichting krijgt over de opzet van de opleiding, de vakken en de studiebelasting. Zorg er dus voor dat je je op tijd aanmeldt, want vol = vol.

Aanmelden

Meld je kosteloos aan via bovenstaande inschrijfbutton.
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per mail. Voor aanvang van de belevingssessie sturen we je eveneens per mail alle benodigde informatie toe.

Online Lunch & Learn Sessie

Ben je niet in de gelegenheid om naar Nyenrode te komen? Meld je dan aan voor de Online Lunch & Sessie op 6 februari 2020.

Gegevens

Datum:
3 december 2019
Tijd:
15:30 - 20:00